Slide background

OFERTA

TOWARZYSTW

UBEZPIECZENIOWYCH

DOBRYCH

Slide background

JESTEŚMY JUŻ

DZIĘKUJEMY

20 LAT

ZAUFANIE

ZA WASZE

Slide background

ŻYCIE

POLISA NA

ZABEZPIECZ SIEBIE

LUB SWOICH BLISKICH

Slide background

ZADBAJ O

W PRYWATNYCH

PLACÓWKACH MEDYCZNYCH

ZDROWIE

Slide background

UBEZPIECZENIE

ZAWODU

DO 10 MLN PLN

Z WYPŁATĄ

UTRATY

loga firm1

kreska3

 

POLITYKA PRYWATNOŚCI

1. WSTĘP

Szanowni Państwo!

Zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 94/46/WE - Dz. Urz. UE L119, zwanym dalej "RODO", podjęliśmy wszelkie możliwe starania, aby Państwa dane osobowe były właściwie chronione, a Państwo rzetelnie poinformowani o celach i zakresie ich przetwarzania, a także uprawnieniach Państwu przysługujących.

2. PODSTAWA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Przetwarzanie Państwa danych osobowych wymaga podstawy prawnej; RODO przewiduje takie podstawy, a poniższe z nich mają zastosowanie w naszej działalności:
Państwa dane osobowe przetwarzane są w dwóch celach:
a) udzielania odpowiedzi na Państwa zapytania kierowane przez formularz kontaktowy - podstawą prawną tych działań jest zasada, która mówi, że przetwarzanie danych jest dozwolone jeżeli jest niezbędne do realizacji lub zawarcia umowy,
b) wysyłania ofert oraz innych treści marketingowych i promocyjnych - podstawą prawną tych działań jest Państwa zgoda wyrażana na formularzu kontaktowym.

3. ADMINISTRATOR DANYCH OSOBOWYCH

Administratorem Państwa danych osobowych jest firma MARMAX Marek Czarnecki z siedzibą w: 02-758 Warszawa, ul. Burgaska 2, NIP 578-156-03-04; kontakt e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., strona internetowa: https://www.zawszeubezpieczony.pl

4. CO TO SĄ DANE OSOBOWE?

Dane osobowe, to wszelkie dane odnoszące się do zidentyfikowanej lub możliwej do zidentyfikowania osoby fizycznej. Osobą zidentyfikowaną jest osoba, której tożsamość znamy. Osobą możliwą do zidentyfikowania jest osoba, której tożsamości nie znamy ale możemy poznać za pomocą środków, które mamy. Danymi osobowymi mogą więc być: imię i nazwisko, adres e-mail, adres IP komputera, itp.

5. POLITYKA "COOKIES"

5.1. Pliki "cookies" (z ang. "ciasteczka") są danymi informatycznymi, które przechowywane są na urządzeniu końcowym (np. komputerze, laptopie) i są przeznaczone do korzystania ze stron internetowych. Zawierają one zazwyczaj nazwę strony internetowej z której pochodzą, unikalny numer oraz czas ich przechowywania na urządzeniu końcowym. Strona internetowa pobiera w sposób automatyczny adres IP komputera, typ przeglądarki i systemu operacyjnego oraz informacje zawarte w plikach "cookies".
5.2.Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym pliki "cookies" oraz uzyskującym do nich dostęp jest Administrator.
5.3.Pliki "cookies" wykorzystywane są w celu:
a) rozpoznania urządzenia w celu prawidłowego wyświetlenia strony internetowej,
b) wyświetlenia treści dostosowanych do odwiedzającego stronę internetową
c) tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający stronę internetową korzystają z niej, co umożliwia ulepszenie jej struktury i zawartości;
5.4.Stosowane są dwa główne rodzaje plików "cookies": "sesyjne" oraz "stałe". Pliki "sesyjne" są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym do czasu opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). Pliki "stałe" przechowywane są w urządzeniu końcowym przez czas określony w parametrach plików "cookies" lub do czasu ich usunięcia.
5.5.W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików "cookies" w urządzeniu końcowym. W każdym czasie można dokonać zmiany ustawień dotyczących plików "cookies". Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików "cookies" w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu Użytkownika Serwisu. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików "cookies" dostępne są w ustawieniach przeglądarki internetowej. Dokładne informacje na temat plików "cookies" znajdują się w sekcji "Pomoc" w menu przeglądarki internetowej.

6. CELE PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Państwa dane osobowe przetwarzane są na potrzeby:
a) realizowanych przez nas usług
b) realizowania usług doradztwa w zakresie ubezpieczeń
c) innych obowiązków wynikających z odrębnych przepisów.

7. JAKIE DANE GROMADZIMY I PRZETWARZAMY

Gromadzimy i przetwarzamy wyłącznie dane niezbędne do realizowania czynności wymienionych w punkcie 6. Mogą to być np.: dane zawarte w formularzu.
Automatycznie są także gromadzone dane "cookies" omówione w punkcie 5. Nie wykorzystujemy żadnych danych do profilowania, czyli automatycznej oceny osoby fizycznej lub przewidywania jej zachowania.

8. BEZPIECZEŃSTWO DANYCH OSOBOWYCH I DOSTĘP DO NICH

W celu zapewnienia bezpieczeństwa przechowywania i przetwarzania Państwa danych osobowych stosujemy adekwatne rozwiązania informatyczne i techniczne pozwalające na dostęp do nich wyłącznie osób przeszkolonych i upoważnionych do ich przetwarzania, które podpisały zobowiązanie do zachowania tajemnicy, w zakresie niezbędnym do wykonania przez nich zleconych zadań.

Powierzenie przetwarzania danych osobowych podmiotom współpracującym (np. towarzystwom ubezpieczeniowym) odbywa się z zachowaniem niezbędnych standardów bezpieczeństwa i jedynie w zakresie ściśle określonym ramami tej współpracy. Dane osobowe w podmiotach współpracujących są przetwarzane również wyłącznie przez osoby do tego przeszkolone i upoważnione, które podpisały zobowiązanie do zachowania tajemnicy.

9. CZAS PRZECHOWYWANIA DANYCH OSOBOWYCH

Sześć miesięcy od daty zakończenia usługi.
Po upływie w/w okresów dane osobowe zostaną usunięte.

10. PRAWA, KTÓRE PAŃSTWU PRZYSŁUGUJĄ

Wyrażenie przez Państwa zgody na przetwarzanie danych osobowych jest całkowicie dobrowolne. W każdym czasie macie Państwo prawo do:
a) wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych
b) usunięcia danych osobowych
c) wglądu do swoich danych osobowych, uzyskania ich kopii
d) aktualizacji i uzupełnienia danych osobowych
e) przeniesienia danych osobowych
f) żądania ograniczenia przetwarzania danych osobowych (będziemy je mogli tylko przechowywać)

Z w/w praw możecie Państwo skorzystać w dogodnej formie, np. poprzez e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Przysługuje Państwu także prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego - GIODO.

11. ZMIANA POLITYKI PRYWATNOŚCI

Zastrzegamy sobie prawo do zmiany niniejszej Polityki poprzez opublikowanie na naszej stronie internetowej nowej Polityki.

 

tło

KALKULACJA OFERT

KUP POLISĘ W 3 KROKACH

Proces zawarcia umowy ubezpieczenia w naszej agencji jest prosty i szybki. Staramy się zawsze
minimalizować wszelkie niezbędne czynności, bo wiemy, jak ważny jest czas dla naszych Klientów.
Poniższa metoda sprawdza się od wielu lat. Zadzwoń. Lubimy rozmawiać.

UZYSKANIE DANYCH

PODPISANIE POLISY

Skontaktuj się z nami i podaj
niezbędne dane potrzebne do
skalkulowania składki i
przedstawienia oferty.

W możliwie najkrótszym terminie
kalkulujemy składkę i tworzymy
oferty ze wszystkich dostępnych
towarzystw.

Przedstawiamy oferty. Finalizujemy
umowę i przekazujemy ją w biurze,
elektronicznie lub dostarczamy
osobiście do Klienta.

kreskaznaczek1znaczek2znaczek3

MULTIAGENCJA UBEZPIECZENIOWA W WARSZAWIE

ponad 20 lat doświadczeń, tysiące zadowolonych Klientów

ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY

Jesteśmy profesjonalną Multiagencją ubezpieczeniową funkcjonującą na rynku finansowym już 20 lat. Doświadczenie zdobyliśmy współpracując z największymi zakładami ubezpieczeń, multiagencjami i firmami brokerskimi.

Przedmiotem naszej działalności jest zawieranie i obsługa polis ubezpieczeniowych oraz doradztwo w zakresie ubezpieczeń. Tworzymy specjalne oferty ubezpieczeniowe dla naszych Klientów. Wyszukujemy wszelkie dostępne w danej chwili promocje i zniżki oraz prowadzimy negocjacje cenowe z ubezpieczycielami. To decyduje o przewadze konkurencyjnej naszych ofert.

Ubezpieczymy wszystko, co jest dla Ciebie ważne.

Zawieramy ubezpieczenia:

  • odpowiedzialności cywilnej posiadaczy pojazdów mechanicznych – OC,
  • pojazdów autocasco – AC,
  • ubezpieczenia floty pojazdów,
  • dla domu i mieszkania,
  • polisa domu w budowie,
  • domu letniskowego,
  • na wyjazd turystyczny,
  • od nieszczęśliwych wypadków NNW,
  • ubezpieczenia zdrowotne,
  • podczas zawodów sportowych.

Dodatkowo oferujemy:

  • ubezpieczenia dla firm jednoosobowych,
  • innych podmiotów gospodarczych,
  • polisy na wyjazd do pracy lub na studia,
  • ochronę odpowiedzialności cywilnej,
  • oc dla sportowców,
  • oc nauczycieli i wychowawców,
  • oc w życiu prywatnym,
  • pakiety medyczne dla firm,
  • ubezpieczenie od utraty dochodu na zwolnieniu L4,
  • ubezpieczenia na życie.

Doradzamy i obsługujemy:

  • spółdzielnie i wspólnoty mieszkaniowe,
  • ubezpieczamy szkoły, przedszkola i inne placówki wychowawcze,
  • ubezpieczenia dla sportowców i klubów sportowych,
  • odpowiedzialność cywilna członków zarządu spółek kapitałowych,
  • ubezpieczenia zdrowotne,
  • ubezpieczenie na wypadek choroby nowotworowej (polisa na raka),
  • ubezpieczenia grupowe na życie.

marmax w liczbach

tarcza

10

LAT DZIAŁALNOŚCI

dlugopis

PODPISANYCH POLIS

ludzie

PRZEBYTYCH SPOTKAŃ

monitor

KURSÓW I SZKOLEŃ

 

KONTAKT

MARMAX Marek Czarnecki
ul. Burgaska 2, 02-758 Warszawa

NIP 578-156-03-04
Regon 170411955

tel. 22 110 63 97
tel. kom. 501 733 171
adres e-mail:
przezorny@zawszeubezpieczony.pl

GODZINY PRACY

Poniedziałek 9:30 - 17:30
Wtorek 9:30 - 17:30
Środa 9:30 - 17:30
Czwartek 9:30 - 17:30
Piątek 9:30 - 17:30
Sobota - zamknięte
Niedziela - zamknięte

OBOWIĄZEK INFORMACYJNY (RODO) - czytaj więcej

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez MARMAX Marek Czarnecki, w celu realizacji odpowiedzi na mój kontakt, w tym przesłania oferty usług, kalkulacji lub innych informacji handlowych. Zaznacz "Tak" w celu przesłania nr telefonu.

Zgadzam się:(*)
Nieprawidłowe dane

Telefon:(*)
Nieprawidłowe dane

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…

Zrozumiałem

Czym są cookies (ciasteczka)?

To niewielkie informacje, nazywane ciasteczkami (z ang. cookie – ciastko), wysyłane przez serwis internetowy, który odwiedzamy i zapisywane na urządzeniu końcowym (komputerze, laptopie, smartfonie), z którego korzystamy podczas przeglądania stron internetowych.

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2019 r. marmax POLITYKA PRYWATNOŚCI

12